Buffé 1
– Allt har gått väldigt snabbt. En kokbok har nys
s släppts, teve har visat intresse, världens barbecuegiganter har gästspelat och matälskare från hela Sverige har njutit av köttet, stämningen och röken. Johan Fritzell, grundare av Holy Smoke ST LOUIS CUT & PORK BELLY – I samarbete med ICA har vi tagit fram nya BBQ-detaljer. Griskött blir jättegott med lång tillagning, men det är viktigt att fettsammansättningen är den rätta. Nu styckas spjällen som i USA, vilket ger mer kött på benen. Och pork bellyn blir nog en nyhet för många. Dessutom har vi tagit fram tre korvar med hög kötthalt, varav en med skönt chilibett, säger Johan Fritzell. ETT GOTT SAMARBETE MED ICA – Intresset för att grilla ökar hela tiden, och många gör det numera året runt. Därför känns det spännande att bjuda på något nytt och ta grillandet vidare till en ny nivå; helt enkelt göra smakerna ännu godare. Vi valde att samarbeta med några som kan detta med barbecue och verkligen brinner för det! Sortimentet passar när man samlas runt en grillbuffé, speciellt med mycket grönt och många andra tillbehör. Genom att barbecuegrilla, vilket tar lång tid, blir det också ett härligt sätt att umgås, säger Mats Heljestrand, kategorichef kött på ICA. BUFFÉ 5 • 2017 13