Loading...
Hemlagat Aktuellt, produkter, tips och intervjuer.
Hemlagat Matig och smakrik vego med Gustav Johanss
on
Jo rdens goda s t e hemma hos Gustav Bra i vegokö
ket Fooled pork Pasta vongole (med svamp!) Kikärtor på burk Kan användas i allt från grytor till biffar. Använd spadet för att göra pannkaks- och kaksmet eller vegansk majonnäs. Surkål och kimchi Gott som tillbehör till många rätter men också i grytor och vegobiffar. Misopasta Klassisk ingrediens i misosoppa. Rör ner i grytor och smaksätt färsen till vegobiffar. Torkad svamp Har koncentrerad smak och kan användas som krydda och smaksättare i många rätter. Ger umami! Tångkaviar Näringsjäst Ger fisksmak till "fiskpinnar" och skagenröra på tofu. Alger Använd som krydda för havssmak på rätter där du ersätter fisk och skaldjur. Norialger finns i din butik. Gustav tipsar också om kombualger. Näringsjäst Torkade flingor av jäst är en oväntad smakkompis i det vegetariska köket. Påminner om ostbågar i smaken! Perfekt till exempel i en sås du vill ha ostsmak på eller för att göra vegetarisk ost. Finns på hemköp.se. Rökarom Finns i flytande form och ger rökig smak i marinader och såser och till vegokött. Hemlagat 23 Bilder: Kikärtor, Adrienne Leonard/Unsplash, näringsjäst och shitakesvamp, StockFood.
Hemlagat Jonas Cramby, Petter Askergren och Ai Ven
tura om livet i köket
Hemlagat Välkommen ut! Mat att servera med himlen
som tak
Hemlagat Läsning: Memoarer från livets alla kök
Hemlagat Tacos alla dagar i veckan
Hemlagat Baka franska klassiker