Loading...
Hemlagat Aktuellt, produkter, tips och intervjuer.
Hemlagat Matig och smakrik vego med Gustav Johanss
on
Hemlagat Jonas Cramby, Petter Askergren och Ai Ven
tura om livet i köket
Hemlagat Välkommen ut! Mat att servera med himlen
som tak
Hemlagat Läsning: Memoarer från livets alla kök
VIPS! Nu får du kanske känslan av att vi trollat
fram en vispbar iMat bara sådär huxflux. Typ på en afterwork i Landskrona när vi ändå inte hade något bättre för oss. Men i verkligheten har det tagit sex år att få till en vispbar icke-grädde. Kanske till och med sju. Hursomhelst, den är som gjord för matlagning och ganska uppenbart också för att vispa, så att du kan ha den till dina bakverk, i marängsvissen eller på moset (det sista är förstås något man mest säger). Planetmässigt då? Där ligger den 88% lägre i klimatpåverkan jämfört med ko-grädde*. Då återstår väl bara om den är god? Det är den. *CarbonCloud: Klimatdata baserad på Oatly iMat Visp och svensk vispgrädde. Hemlagat 41
Hemlagat Tacos alla dagar i veckan
Hemlagat Baka franska klassiker