Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
UTEKÖKET LJUMMEN GRILLAD SALLAD 4 PERSONER / 30 M
IN INGREDIENSER 4 salladslökar 1 fänkål 2 hjärtsallad 1 hel vitlök 2 citroner 500 g körsbärstomater 2 msk rostade sesamfrön olja flingsalt GÖR SÅ HÄR 1. Ansa salladslöken. Halvera fänkålen, salladen, vitlöken och citronerna. Pensla grönsakerna med olja och grilla på galler eller stekhäll med snittytan nedåt tills de har mjuknat och fått en fin yta. Vänd då och då och flytta de som blir klara till en svalare del av grillen eller hällen. 2. När grönsakerna är klara, kläm ut den grillade vitlöken från sitt skal över de grillade grönsakerna och pressa över den grillade citronen. Toppa med sesamfrön och smaka av med flingsalt. 15 BUFFÉ #04/2021
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta