Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
ISTE TIPS! Spara rabarberpurén som blir över och
servera som sylt till gröten, frukostyoghurten eller pannkakorna. ISTE MED RABARBER OCH CITRONGRÄS CA 1 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 200 g rabarber 1 dl råsocker 1 liter vatten 2 citrongräs 2 påsar rött te eller 2 msk löste 1 dl färskpressad citronjuice is, citronskivor och hyvlad rabarber till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skiva rabarbern och lägg i en kastrull med socker och hälften av vattnet. Låt koka ca 10 minuter. Sila genom en finmaskig sil. 2. Skiva citrongräset. Koka upp resten av vattnet. Tillsätt citrongräs och te, låt dra 2–3 minuter, sila. Låt svalna. 3. Blanda rabarbersaften med teet och citronjuicen. Ställ i kylen. 4. Servera i glas med is, citronskivor och hyvlad rabarber. 22 BUFFÉ #04/2021
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta