Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
ISTE TIPS! Har du tärnad mango i frysen? Tina 2 d
l och använd det istället för färsk. ISTE MED MANGO OCH PASSIONSFRUKT CA 1 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 liten mogen mango 4 passionsfrukter 1 liter vatten 2 påsar vitt te eller 2 msk löste 2–3 msk strösocker 2 msk färskpressad limejuice is, skivad mango och passionsfrukt till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skala mangon och skär i bitar och lägg i en bunke. Dela och gröp ur passionsfrukten i bunken. Mixa slätt med stavmixer. Sila genom en finmaskig sil. 2. Koka upp vattnet och tillsätt te och socker, låt dra 2–3 minuter. Sila av och låt svalna. Blanda med den mixade mangooch passionsfruktspurén och limejuicen. Ställ i kylen. 3. Servera i glas med is, mangoskivor och passionsfrukt. ISTE MED PERSIKA, INGEFÄRA OCH HALLON CA 1 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 liter vatten 2 påsar svart te eller 2 msk löste 5 cm ingefära 2 mogna persikor ½ dl honung ½ dl färskpressad citronjuice is och färska hallon till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skala och skiva ingefäran. Koka upp vattnet och tillsätt teet och ingefära. Låt dra 2–3 minuter. Skiva persikorna. Sila teet och tillsätt honung och hälften av persikan. Låt svalna. 2. Sila och rör ner citronjuice. Ställ i kylen. 3. Servera i glas med is, de resterande persikoskivorna och hallon. 23 BUFFÉ #04/2021 TIPS! Använd ingefäran och persikan som du silat bort i en uppiggande smoothie tillsammans med annan frukt.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta