Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form. PANNKAKOR Lätt som en plätt FLUFFIGA PANNKAKOR MED RICOTTA OCH CITRON 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 msk strösocker ½ tsk salt 2 stora ägg 2 dl mjölk 2 dl ricotta 1 tsk vaniljpulver 1 msk finrivet citronskal 1 msk vallmofrön smör GÖR SÅ HÄR 1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Separera äggen. Lägg äggulorna i en bunke och vispa ihop med mjölk och ricotta. Rör ner vaniljpulver, citronskal och vallmofrön. Vispa äggvitan fluffig i en annan bunke. 2. Vispa ner de torra ingredienserna i smeten och vänd sist ner äggvitan. 3. Stek små pannkakor i smör på medelvärme. Servera med smör och gärna lönnsirap. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO SIMON BAJADA Dags att leta fram pannkaksjärnet: vi guidar dig till fyra perfekta pannkakor, från en salt spenatgalette till en fluffig kanelplätt. 29 BUFFÉ #04/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta