Buffé 1
INNEHÅLL 7 APRIL Trenden, råvaran och matkulturen
att utforska just nu. 24 MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i baljväxternas mångsidiga och smakrika värld! 29 LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött: Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form. 12 ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till en meny anpassad för uteköket. 35 MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Frida Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare matvanor: denna gång en frasig fish taco. 39 SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst starkt på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta druvor, är något alldeles särskilt! 21 TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande iste. Här är säsongens mest läskande smaker. 36 ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till skaldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från ICA. 3 BUFFÉ #04/2021 På buffe.se hittar du ännu mer inspiration och kan bläddra i tidigare nummer av Buffé. Du som inte vill ha tidningen i tryckt form kan säga upp din prenumeration på buffe.se med Bank-ID. BUFFÉ Bara våra bästa stammisar (som handlar för mer än 1 500 poänggrundande kronor/månad) får Buffé – inspiration och matlust för vardag och fest. Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Maria Martinsson ICA Media icamedia.se ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån–fre, kl 8–15 Redaktionen tar gärna emot frågor och kommentarer kring innehållet i tidningen. Frågor kring adressändring, utebliven tidning eller uppsägning av prenumeration hänvisas till ICA Kundservice. Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123, 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Redaktionschef Johan Lindberg Ansvarig redaktör Agnes Regell Redaktör Liv Bossuyt Receptansvarig & matkreatör Sofi a Nilsson Senior art director Josephine Johansson Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Turbin Tryck Eversfrank, Meldorf
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu.
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta