Loading...
Buffé 1
Buffé APRIL Trenden, råvaran och matkulturen att u
tforska just nu. April TREND / SMAK / DESTINATION Grönt är skönt! Vitaminrik, mångsidig och fantastiskt god: här ger vi persiljan den uppmärksamhet den förtjänar. Dessutom, stor pastabonanza och en tur genom det österrikiska köket. 7 BUFFÉ #04/2021 TEXT SARA BERG, CONSTANCE LOEPER OCH AGNES REGELL RECEPT SOFIA NILSSON STYLING LINDA LUNDGREN, CHARLOTTA NORLÉN FOTO MATILDA LINDEBLAD, LENNART WEIBULL
Buffé ÖVER ÖPPEN ELD Nu förflyttar vi matlagningen
ut i naturen! Kocken Elle Nikishkova visar vägen till e
Buffé TEA TIME! Matcha aprilsolen med svalkande is
te. Här är säsongens mest läskande smaker.
Buffé MER ÄN BARA BÖNOR Dags för en djupdykning i
baljväxternas mångsidiga och smakrika värld!
Buffé LÄTT SOM EN PLÄTT Något salt och något sött:
Buffé serverar pannkaksperfektion i dess renaste form.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge bjuder på recepten som gör det enkelt att skaff
Buffé ICAs EGNA SIDOR Från asiatisk grill till ska
ldjursfrossa: missa inte månadens godaste nyheter från I
Buffé SOFIAS SPANING Focaccia har länge lyst stark
t på trendhimlen men den här varianten, toppad med söta