Vakuumförpackare –Förlänger hållbarheten på din m
at! SV1000 Nu 1995:Rek. pris 2.495:SV500 Nu 995:Rek. pris 1.495:STATUS är vakuumförpackaren för hushållsbruk avsedd för och långtidsförvaring av mat genom vakuumförpackning. De viktigaste fördelarna med vakuumförpackning är att vitaminer, mineraler, näringsämnen och smak bevaras. Matens hållbarhetstid förlängs eftersom mögel och bakterier förhindras att föröka sig. Förvaring i vakuum förhindrar också blandning av lukter i kylen eller frysen. TILL VARJE MASKIN MEDFÖLJER DESSUTOM: 1 rulle plast – 200 mm x 3000 mm, 1 rulle plast – 280 mm x 3000 mm, 5 små påsar – 200 mm x 280 mm, 5 stora påsar – 280 mm x 360 mm, 1 adapter för vakuumförpackning av behållare och 1 manuell kniv för kapning av plast. Vassast kniv! 995:Så enkelt! Se filmen! Worksharp Kniv- och verktygsslip Flexibel och stark kniv och verktygsslip. Nu är det enkelt att få den optimala eggen. Klarar alla typer om knivar, kvittar om det är en jakt, fiske eller kökskniv. Eller om det är ett rakt eller sågtandat blad, saxar är heller inget problem att få vassa. Dra bara kniven i vald vinkelmall och du får en vass egg som håller, två mallar ingår en för 50 grader egg för jaktknivar och en 40 grader för köksknivar. I förpackningen medföljer tre olika slipband grov, medium och fin. Går även att köra slipen utan mall och då kan man enkelt vässa yxor, spadar eller skären till gräsklipparen. Worksharp Knivoch verktygsslip Onion Ken Onion slipen från worksharp som leverar den ultimata sliplösningen för ditt hem eller verkstad. Med denna nya slip kan du slipa varje kniv du äger både snabbt och enkelt! I förpackningen medföljer: En justerbar slipguide för att kunna skapa den perfekta skärpan mellan 15 ° och upp till 30 ° med 1 ° intervall. FILMKLIPP 3:45 Reservslipband Reservslipband till Worksharp kniv och verktygsslip. Tre olika alternativ att välja mellan: Sortering: 2 st av varje grovlek, Grovt, medel och fint slipband Medium slipband: 6 st av P220 medium slipband. Fint slipband: 6 st av 6000 fint slipband. Worksharp 195:295:Onion edition 1.595: