Buffé 1
F E S AJ! fixa stilen. Som fond häftades en guldt
apet med stiliserade japanska körsbärsblommor på en stor MDF-skiva. Ett solkigt trädgårdsbord blev festfi nt med vit pappersduk och engångsgulddraperi som nålades fast runt kanten – dubbelhäftande tejp går också bra. ÅR 95-00 VI FIRAR BUFFÉS FÖDELSE MED GULD, GLITTER OCH MINGLIGA MUNSBITAR. NU ÄR NYFIKENHETEN PÅ ASIEN EXTRA STOR. Nyfiket & glittrigt! TEMA: Asieninspirerat plock MAT: 10 B U F F É 4 • 2015 på buffén. Börja festen med några Bufféfavoriter från mitten av 90-talet och framåt. Sushirullarna har vi gjort extra små, och det gäller även de sesamströsslade laxkuberna. Extra lättlagade är crostini med brie och tomatpesto, aprikoser med ädelost och den lite galna blåbärs- och getostsnitten. Joakim, Henrik, Maricka, Folger, Maria, Tom, Lisa och Pu plockar av de mingliga snittarna. T RO E N B A K N