Produktkatalog 2017 1
Ingredienser Egenskaper RÅGMJÖL STENMALET 141466
- Säck 25 kg RÅGMJÖL GROVT 140014 - Säck 30 kg Fullkornsmjöl av råg. Mellangrovt, fullkornsmjöl av råg malt på stenkvarn. Innehåller kärna, skal och grodd. Fullkornsmjöl av råg, maltmjöl av korn. Grovmalet fullkornsmjöl av råg som innehåller kärna, skal och grodd. Användningsområden Surdegsframställning, skållning och grovt matbröd. Surdegsframställning, skållning och grovt matbröd. Havremjöl Ingredienser HAVREMJÖL KONVENTIONELLT 140512 - Säck 20 kg HAVREMJÖL ROSTAT 140300 - Säck 20 kg Fullkornsmjöl av havre. Egenskaper Havremjöl av ångprepa rerade havregryn. Användningsområden Som inblandningsmjöl vid bakning av limpor, hålkakor och bräck. Fullkornsmjöl av havre. Rensad och skalad havre autoklaveras och mals till havremjöl med barnmats kvalitet. 100% fullkorn. Kornmjöl KORNMJÖL 140207 - Säck 25 kg Blandmjöl RÅGSIKT 140237 - Säck 30 kg BAGERISIKT 140426 - Säck 30 kg MJÖL AV FYRA SÄDESSLAG 140549 - Säck 30 kg GROVBRÖDSMJÖL 140448 - Säck 30 kg EXTRA SAMMALET FINT 140410 - Säck 30 kg EXTRA SAMMALET GROVT 140107 - Säck 30 kg Som inblandningsmjöl vid bakning av limpor, hålkakor och bräck. Kan användas som ersättare för skummjölkspulver. Ingredienser Kornmjöl. Egenskaper Siktat kornmjöl med hög utmalning. Användningsområden Hårt och mjukt tunnbröd. Inblandningsmjöl tunnbröd. Inblandningsmjöl. Ingredienser Siktat rågmjöl, vetemjöl, maltmjöl av korn, mjöl behandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl, siktat rågmjöl, vetegluten maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl, kornmjöl, fullkornsmjöl av råg, fullkornsmjöl av vete, havre mjöl, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, fullkornsmjöl av vete, vetegluten, maltmjöl av korn, mjöl behandlings medel (askorbinsyra). Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, maltmjöl av korn. Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, maltmjöl av korn. Egenskaper 51% siktat rågmjöl och 49% vetemjöl av medelgod protein kvalitet. Mjölblandning av 60% vetemjöl och 40% siktat rågmjöl. Vetemjöl med medelgod protein- kvalitet. En blandning av mjöl från vete, korn, råg och havre för medelgrova bröd med fylligsmak. Färdigblandat mjöl av 60% fullkornsmjöl av råg och vete samt och 38% siktat vetemjöl. Ett finmalet rågmjöl med inblandning av veteeftermjöl. Ett grovmalet rågmjöl med inblandning av veteeftermjöl. Användningsområden Sötlimpa, rågkaka, rågbräck, matbröd med surdeg och/eller skållning. Ljust matbröd, sötlimpa, rågkaka, kontinentala osötade brödtyper. Limpor, hålkakor, bräck och tunnbröd. Fullkornsbröd, frukostbröd, tunnbröd, grova kakor. Matbröd, rågkakor och bräck med mörk karaktär. Matbröd, rågkakor och formbröd med grov och mörk karaktär. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Nord Mills/Kolonial 21 Mjöl