Produktkatalog 2017 1
Blandningar & Baser BLIXTANSLAG 141606 - Säck 10
kg Ingredienser Egenskaper Vetemjöl, socker, vetestärkelse, maltodextrin, skummjölkspulver, bakpulver (E 450a, E 500, E 341), emulgeringsmedel (E 471, E 472b, E 477), vetegluten, färgämne (E 101). DANNERÅGEN 140568 - Säck 30 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, rågkli, surdegspulver av råg, salt, rapsolja, rågskållning, veteskållning, kornmaltextrakt, vetemalt, maltmjöl av korn, mjölbehand lingsmedel (askorbinsyra). Andel råg 40%. FIN FORM HAVRE 140168 - Säck 30 kg Vetemjöl, klippta havregryn, fullkornsmjöl av vete, havre kärnor, vetegluten, havrefiber, rostat havremjöl, rapsolja, salt, surdegspulver av råg, druvsocker, emulgerings medel (E 472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlings medel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel havre: 24%. FIN FORM RÅG 140185 - Säck 30 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, valsade rågkärnor, fullkornsmjöl av vete, linfrö, vetegluten, rapsolja, rågmalt, salt, solroskärnor, surdegspulver av råg, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel råg 30%. FIN FORM VETE 140251 - Säck 30 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av vete, linfrö, veteflingor, puffade rågkärnor, rapsolja, solroskärnor, socker, salt, rågmalt, vetegluten, maltmjöl av vete, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel vete 83%. FRANSKBRÖD 140343 - Säck 30 kg Vetemjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). GROVPLUS MATBRÖDSBAS 140380 - Säck 30 kg Fullkornsmjöl av vete, vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, siktat rågmjöl, valsade rågkärnor, rågmalt, socker, vetegluten, salt, rapsolja, rågkli, surdegspulver av råg, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Färdig blandning för bakning av anslag och rulltårtor. Allt som behöver tillsättas är vatten och ägg. Användningsområden Tårtbottnar, kapslar, bakelseringar, rulltårtor, socker- och pepparkakor m.m. Ingredienserna bör vara rumstempererade. En komplett blandning för bakning av rågbröd av dansk typ. Blandningen innehåller 35% fullkorn. Bakas med fördel samman- skuvat eller som kavring. Komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt matbröd med havreprofil. Blandningen innehåller 34% fullkorn. Formbröd, fristående, hålkakor och bräck. Komplett blandning för bakning av ett fiberrikt, nyckelhålsmärkt matbröd med rågprofil. Produkten innehåller både lösliga och olösliga kostfiber. Blandningen innehåller 35% fullkorn. Formbröd, fristående, bräck. Komplett blandning för nyckelhålsmärkta bröd av vete. Blandningen innehåller 33% fullkorn. Formbröd, fristående, hålkakor och bräck. Komplett blandning för bakning av vitt matbröd med hög volym och bra krackelering. Produkten är lämplig för kyl- och frysdegar. Matbrödsbas av råg och vete för grova och fiberrika matbröd. Blandningen innehåller 52% fullkorn. Långfranska, småfranska, brötchen, rundstycke, källarfranska, tekakor, korvbröd m.m. Grovt rågbröd, fullkornsbröd, grovkavring, m.m. Går utmärkt att kombinera med Nord Mills övriga matbrödsbaser. 22 Nord Mills/Kolonial Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Mjöl