Produktkatalog 2017 1
Ingredienser Egenskaper GÖR GOTT 140071 - Säck 30
kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, fullkornsmjöl av vete, vetegluten, salt, rågmalt, druvsocker, emulgeringsmedel (E 472e), klumpförebyggande medel (E 170), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). PANE ITALIA 140210 - Säck 30 kg Vetemjöl, durumvetemjöl, salt, druvsocker, emulgeringsmedel (E 472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). KARLSBADER 140774 - Säck 30 kg Vetemjöl, socker, vetestärkelse, modifierad majsstärkelse, bakpulver (E 500, E 341, E 450a), salt, druvsocker, emulgeringsmedel (E 472e), aromer, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), färgämne (E 101). OAT BRAN MÖRK 141881 - Säck 10 kg Fullkornsmjöl av råg, förädlat havrekli, klippta rågkärnor, solrosfrö, poppade durumkärnor, surdegspulver av råg, inulin, farinsocker, salt, maltmjöl av korn. OAT BRAN LJUS 141874 - Säck 10 kg Vetemjöl, förädlat havrekli, havre flingor, farinsocker, vetegluten, salt, surdegspulver av råg, inulin, emulgerings- medel (E471, E472e) maltmjöl av vete, mjölbehand lingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). RÅGPLUS MATBRÖDSBAS 140473 - Säck 30 kg Siktat rågmjöl, salt, rapsolja, socker, vetegluten, vetemjöl, rågmalt, surdegspulver av råg, veteskållning, druvsocker, emulgeringsmedel (E 472e), kornmaltextrakt, vetemalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel råg 82%. SKRÅLLAN 140258 - Säck 30 kg Vetemjöl, rostade vetegroddar, potatisflingor, rapsolja, socker, salt, rågmalt, vetegluten, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas). SPORT EXTRA 140467 - Säck 30 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av vete, siktat rågmjöl, fullkornsmjöl av råg, rapsolja, linfrö, solroskärnor, vetegroddar, salt, rågmalt, surdegspulver av råg, maltmjöl av korn, druvsocker, emulgeringsmedel (E 472e), mjölbehandlings medel (askorbinsyra, amylas, xylanas). En komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt fullkornsbröd. Genom sin sammansättning av helmald råg, helmald vete och siktat vete ger den en mustig brödsmak. Blandningen innehåller 58% fullkorn. Komplett blandning för bakning av vitt matbröd av italiensk typ. Användningsområden Fristående limpor, formbröd, sammanskuvat, hålkakor och bräck. Till italienska brödtyper som t.ex. Ciabatta, Rosettabröd, Focaccia, Toscanabröd och Firenzebullar. Karlsbaderblandingen kan användas till flera typer av kaffebröd, men ger ett perfekt karlsbaderbröd på enkelt vis. Traditionella typer av karlsbaderbröd, bullar, snäckor, donuts och syltmunkar. Blandningen är lämplig att köra över kyl och frys. Oat Bran är en helmix med hög halt av betaglukaner från havre. Oat Bran Ljus innehåller betaglukan - en naturlig fiber som har visat sig sänka kolesterolhalten i blodet. Oat Bran är en helmix med hög halt av betaglukaner från havre. Oat Bran Ljus innehåller betaglukan - en naturlig fiber som har visat sig sänka kolesterolhalten i blodet. Matbrödsbas av råg för halvfina och mellangrova matbröd. Formbakade bröd liknande danskt rågbröd. Fristående bröd, bräck, hålkakor, bullar, formbröd och rambakade bröd. Kan kombineras med övriga matbrödsbaser. Plus matbröds bas finns som vete, RågPlus och GrovPlus. Tre baser som ger dig möjligheter till alla typer av matbröd, från franskbröd till grova fiberrika bröd. Komplett blandning för bakning av ett relativt ljust matbröd smaksatt med vetegroddar och rågmalt. Blandningens sammansättning av potatisflingor och specialbehandlade vetegroddar ger ett fiberrikt bröd med saftigt inkråm, fyllig smak samt vacker färg på rostat bröd. En komplett blandning för bakning av ett matbröd med rustikt utseende och smak. Bröden kan nyckelhålsmärkas om grundreceptet används. Blandningen innehåller 32% fullkorn. Formbröd, fristående, tekakor och skorpor Speciellt lämpligt för rostning. Fristående limpor, formbröd, sammanskuvat, hålkakor och bräck. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Nord Mills/Kolonial 23 Mjöl