Nöjesnytt Kalmar Öland 1
BELLA PORCILE Ålder: 45 år Aktuell med: Kokboken
Vilda drinkar och ska ansvara för drinkarna på Hotell Borgholm i sommar. Det bästa med bartenderyrket: Vara kreativ och får chansen att jobba nära alla som tillverkar dryck eller jobbar med dryck i Sverige. Jag träffar så sjukt många härliga människor. Jag kan jobba vart jag vill i världen och har ett ganska stort kontaktnät vilket jag tycker är viktigt. Man vet aldrig var man hamnar, nästa kanske är Mexico? SKOGITO INGREDIENSER 30 ml ljus rom 20 ml O:P Andersson Björk 30 ml lime 20 ml gransirap Soda Några blad mynta En näve harsyra GÖR SÅ HÄR Lägg lime, mynta och harsyra i ett highballglas. Muddla lätt. Mät i rom, O.P. och gransirap. Fyll på med krossad is. Rör om. Toppa upp med soda och mer krossad is. Pynta med mynta och harsyra. BELLA SKAPAR SMAKSENSATIONER FRÅN SKOGEN TILL BARDISKEN Stjärnbartendern Bella Porcile har slagit igenom med hjälp av sin kreativitet med smaker bakom bardisken. Vilket börjades i tid, hon är nämligen dotter till Kalmarkrögaren Ernesto Porcile. Vad som gör Bella till ett prisad bartender ber hon oss fråga gästerna om. Ni får helt enkelt svänga förbi Hotell Borgholm där hon kommer bjuda på spektakulära smaksensationer i sommar. 34 | nöjesnytt