Marknad 1
à la carte guiden RAGNARS RESTAURANG Sharing is c
aring är ledordet för Ragnars restaurang. Det handlar om gemenskap, att umgås via maten och drycken, prata, smaka och diskutera. I det öppna köket i Saluhallens hjärta lagas en enkel men komplett meny inspirerad av det sydeuropeiska sättet att äta och umgås där fokus hos Ragnars ligger på köttet men där det finns någonting ör alla. Fisk, kyckling och vegetariskt men där kött är den ryggrad som restaurangen vilar på. Tillbehören är alla vegetariska och kan kombineras med alla proteinrätter och du väljer som du själv vill eller tillsammans med ditt sällskap där ni delar och testar och umgås. Kockarna använder kravmärkta enkla svenska råvaror i tillagningen för att nå det resultat de eftersträvar. Hos Ragnars kan ni snabbt beställa in en varmrätt och sallad på väg mot något annat eller stanna lite längre genom kockens val som erbjuder en 3-rätters middag med alla smaker på menyn. Lunch Under lunchen, som serveras mellan 11-14 på vardagar och 12-15 på lördagar, finns det alltid t e alternativ att välja mellan. En fisk ätt, en kötträtt och ett vegetariskt alternativ tillsammans med ett mindre salladsbord och eget bakat bröd. Till kaffet till ommer naturligtvis en kaka som även den är bakad på plats i restaurangen. All matlagning görs från grunden i köket av kockarna vilket borgar för hög kvalitet och spännande smaker. Kungsgatan 15 Telefon: 019-70 70 450 www.ragnarsrestaurang.se Vill ni ge nya kunder möjligheten att upptäcka er? Då finns det plats ör er här! LANNA BOKCAFÉ Familjedriven restaurang med svensk husmanskost och lokala produkter. Vår lokal var ursprungligen ortens Konsumbutik och där serveras sedan 2015 hemmalagad mat och hemmabakat, med ett minimum av halvfabrikat. Vegetariska alternativ såväl som glutenfritt och laktosfritt finns alltid med på menyn. Dagens Lunch Tisdag, Onsdag och Torsdag mellan 11:30-14:00. Lanna 23, 71993 Vintrosa, Tel: 019 291030 www.facebook.com/lannabokcafé MR MARCUS Mr Marcus har förgyllt och berikat många festliga tillfällen i vår region de senaste 20 åren för såväl privatpersoner (bröllop, födelsedagar och andra sammankomster) som företagsfester (invigningar, jubiléer och grymma fester). Mr Marcus har stor erfarenhet och erbjuder dig festmat utöver det vanliga i tre-rätters menyer och trevliga buffée . Ring gärna och konferera med 20 års erfarenhet. Våga ring 12 27 00! Marcus. Mr Marcus, 019 - 12 27 00 Kontakta 019-10 84 90 saljorebro@hkm.se