Vegetarisk folder 1
Grönsaksslice spicy med indisk grönsakscurry och
naanbröd 10 PORTIONER 30 st Grönsaksslice spicy, GoGreen 10 st naanbröd Indisk grönsakscurry 200 g potatis skalad, kokfast 15 st tomater 200 g lök gul, hackad 1 st chili grön, i fina strimlor 10 tsk ingefära färsk, skalad & riven 3 st vitlök, pressad 5 msk citronjuice, färsk 5 tsk garam masala spicemix 5 tsk gurkmeja 5 msk koriander, malen 5 msk paprikapulver 3 dl koriander färsk, hackad salt, rapsolja, krämig yoghurt Tärna potatisen och förväll dem. Skålla och skala tomaterna och skär dem i mindre bitar. Fräs den hackade löken i rapsolja och tillsätt tomaterna, ingefära, vitlök och chili – låt fräsa några minuter. Tillsätt sedan kryddorna och citronsaften. Smaka av med salt. Tillsätt potatistärningarna och låt koka tills potatisen är klar. Blanda den hackade koriandern till grytan. Värm grönsaksslicen enligt anvisningen på förpackningen. Serveras med grönsakerna, naanbröd och krämig yoghurt. Art nr: 141768 Grönsaksslice spicy