Jaguarkockens VILTFÄRSPAJ En fantastisk måltid fö
r alla tillfällen! Inlagda kantareller 6 personer Tillagningstid: Cirka 15 minuter Ingredienser: • 400 g kantareller • ½ dl ättika 12 % • ½ dl vitvinsvinäger • 2 dl socker • 2 dl vatten • 1 rödlök Gör så här: 1. Rensa och dela ner svampen i mindre bitar om det behövs. 2. Skala och klyfta löken. 3. Koka upp ättikan, vitvinsvinägern, sockret och vattnet i en kastrull under omröring tills allt socker löst sig. 4. Tillsätt alla kryddor och löken, låt stå i 5 minuter. 5. Häll den varma lagen över svampen och låt den svalna något på bänken innan den får stå i kylen över natten inför servering. 60 JAGUARMAGASINET.SE Pris: 1995:Bättre hållbarhet! Status Vaccumpack modell SV2000 innovations • 2 lagerblad • 4 kryddpepparkorn • 2 nejlikor • 1 kanelstång • 1 krm chiliflakes