jaguarkocken grillspecial Limeaioli Du behöver: 2
äggulor 2 msk dijonsenap 2 vitlöksklyftor 3-4 dl matolja/rapsolja ½-1 lime (saft och skal) Salt och peppar Instruktioner: • • • ca 10 min 6 pers Tips Använd en blöt disktrasa under bunken vid vispningen, då kommer bunken att stå stilla och underlätta tillredningen. Skala och riv vitlökarna fint. Riv sedan lime och pressa ut saften i en bunke. Blanda i äggulorna och dijonsenapen, rör samman. Tillsätt matoljan droppvis under kraftig vispning, smaka av med salt och peppar. Grillad paprikacrème Du behöver: 2 ½ dl philadelphia/färskost 4-5 grillade paprikor (från konserv) 2 msk citronsaft Worcestersås Tabasco Salt och peppar Instruktioner: • ca 20 min 6 pers Blanda samtliga ingredienserna i en matberedare, mixa till en slät crème. Smaka av med worcestersås, tabasco, salt och peppar. 93