Loading...
Chef & Karriär Position
Chef & Karriär Min drivkraft
Chef & Karriär Teknik & prylar
Chef & Karriär Framtidens arbetsplats
Chef & Karriär Chefen i siffror
Chef & Karriär Ledarskap
Chef & Karriär Jag & min tjänstebil
Chef & Karriär Mitt liv som chef
” JAG JOBBAR TOLV TIMMAR PER DAG” Vad är det förs
ta du gör när du kommer till jobbet? – Jag kommer vid åttatiden och börjar med att lägga tidningarna i baren och hälsa på alla. Sedan sätter jag mig på kontoret och kollar gårdagens försäljning och svarar på mejl och har möten. Hur ser arbetsdagen ut därefter? – Klockan tio har vi gemensam personalfrukost, som är viktig att vara med på, och klockan elva ställer jag mig i köket och jobbar. Hur hanterar du mejlkorgen? – Jag är på den hela tiden och svarar direkt på saker, annars försvinner de. Har du favoritappar? – Runkeeper och Instagram. Den senare använder jag i jobbet. Varför ska man ledas av dig? – För att man vill vara en del av något som är hållbart både för gästen och för de anställda. Men som ägare måste jag börja ta ett litet steg tillbaka och lämna plats för de andra cheferna. Är din egen situation hållbar? – Jag har jobbat för mycket en tid, det är något jag brottas med. Kbt-samtal är ett sätt, träning ett annat. Hur mycket jobbar du? – Svårt att säga eftersom jag lever med jobbet hela tiden. Men cirka tolv timmar på vardagarna och oftast en halvdag på helgen. Vad gör du om du får en stund över på jobbet? – Tar en powernap. Det gör jag varje eftermiddag. När släcker du på kvällen? – Helst klockan 22. Jag sitter aldrig kvar på krogen med gäster. Jag behöver komma i säng eftersom jag går upp vid fem, sex. NRNR 2 2019 CHEF & KARRIÄR /23 1 20 1 5 •C HEF & KARRIÄR • 23 SN9ABBA
Chef & Karriär Undersökning
Chef & Karriär Mentorn
Chef & Karriär Fenomen
Chef & Karriär Utblick: Indiens starka kvinna
Chef & Karriär Smartare chef
Chef & Karriär Falska CV:n
Chef & Karriär Passion start
Chef & Karriär Träning & hälsa
Chef & Karriär Berömda chefer