Buffé 1
Pick & mix RAW COUSCOUS Salladsxxxxx Allt med häl
sosamma inslag men utan att det blir tråkigt. efter behag! BLANDA Salladssmart! BELUGASALLAD GRÖN ÄRTHUMMUS GRÖNKÅLS& BOVETESALLAD RAW COUSCOUS Rivigt blomkålsris. FÖR 4 PERSONER Riv 500 g blomkål fint (eller använd färdigt »blomkålsris«). Blanda med 4 tärnade tomater, 1 hackad rödlök, 1 dl hackad koriander, 100 g tunt skivade rädisor, 2 msk kallpressad rapsolja och färskpressad juice från ½ citron. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar. 22 B UFFÉ 3 • 2015 Recept ...... Lägg vit textil under text... BELUGASALLAD Blanda gärna med hälften av mandelpeston. FÖR 4 PERSONER Koka 2 dl belugalinser enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Blanda med 150 g strimlade sockerärter, 1 tunt skivad fänkål, 2 tunt skivade schalottenlökar, 1 dl strimlade torkade aprikoser och 50 g ärtskott. Smaka av med salt och peppar. GRÖN ÄRTHUMMUS Fräscht med mynta. GER CA 5 DL Mixa 500 g gröna ärter med 1 dl kallpressad rapsolja, 1 msk tahini, färskpressad juice från 1 citron och ½ dl hackad mynta till en slät kräm. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar. Mandelpesto, morotsfritters, limadipp... Blanda fritt!