Katalog Spicy Dream SPRING/SUMMER 2020 1
Resepti/Recept ULKOFILEPIHVI Hiero pihviin reilus
ti Texas Frank -rubmaustetta ja anna maustua noin 10 minuuttia ennen paistamista . Pyyhi ylimääräiset mausteet pihvin pinnasta paperilla . Pihvistä tulee näin mureampi ja se maustuu kunnolla . Paista pihvi korkeassa lämpötilassa tilkassa öljyä, kunnes pinta on karamellisoitunut molemmilta puolilta . Lisää nokare voita ja vähän tuoretta timjamia . Tarkista lihan sisälämpötila lämpömittarilla . Anna lihan vetäytyä vähintään 5 minuuttia paperin päällä lautasella, mikä takaa murean ja tasaisen lopputuloksen . Rare – 47 astetta Medium rare – 53 astetta Medium – 56 astetta Medium well – 60 astetta Well done – 68 astetta RYGGBIFF Gnid in biffen ordentligt med Texas Frank rub och låt ligga i ca 10 min innan stekning . Torka av biffen med lite papper för att få bort överflödiga kryddor som inte dragits in i köttet . Denna process gör att köttet blir mörare och kryddar till sig ordentligt . Stek biffen på hög värme i lite rapsolja tills den är karamelliserad på båda sidor, tillsätt en klick smör och lite färsk timjan . Använd en termometer för att få en korrekt kärntemperatur . Vila köttet minst 5 min på en tallrik med lite papper under för att köttet ska få slappna av och få en jämn tillagning . Rare – 47 grader Medium rare – 53 grader Medium – 56 grader Medium well – 60 grader Well done – 68 grader SP I CY DREAM SPRING/SUMMER 2020 • 11