Loading...
Buffé JANUARI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé BANG, BANG SICHUAN Köket från den kinesiska
provinsen liknar inget annat! Inspireras av 8 smakrika r
VI VET VAD VI HAR GJORT När du knaprar på din knä
ckemacka ska du kunna njuta av varje tugga med gott samvete. Vi har under lång tid arbetat med att minska vår klimatpåverkan. Genom att kartlägga hela kedjan kan vi se vilket avtryck vi gör, detta redovisar vi sedan i det gröna löv du hittar på paketet. Läs gärna mer om hur vi arbetar med hållbarhet på leksands.se/hallbarhet/ Följ oss på sociala medier.
Buffé MAT FÖR HELA VECKAN Skralt i kassan efter vi
nterns ledighet? Lösningen stavas goda, prisvärda grytor
Buffé GALEN I GRÖT Hög tid att förnya gröten! Vi b
juder på 6 nya sätt att servera frukostklassikern på – b
Buffé MATPIONJÄRERNA Vi besöker rökeriet Bergmans
Fisk och Vilt i Vilhelmina – en riktig delikatessdestina
Buffé ICAs EGNA SIDOR Färdigskurna grönsaker som f
örenklar i vardagen, en guide till våra egna varor, genv
Buffé SOFIAS SPANING För en extra god gofika: prov
a Sofia Nilssons kladdkakecookies.