Buffé 1
Nu blir det andra puckar Veggofrossa! Falafel är
nog den mest kända. Men de flesta bönor, linser och även grönsaker och rotfrukter går att forma till vegetariska bollar, biffar – eller puckar, som Buffés veggoexpert Therese Elgquist kallar dem. Här bjuder hon på favoritpuckar med smarriga tillbehör. Bjud in till veggofest och låt gästerna bygga sin egen wrap! Av Therese Elgquist Foto Jonas Jacobsson erese Elgquist Ålder: 24 år. Bor: Göteborg. Familj: Mamma, pappa och två systrar. Gör: Frilansskribent, receptkreatör och matstylist. Matbloggar också på thereseelgquist.com. Favoritråvara: Varierar, men just nu alla former av kål och nötter! 28 B UFFÉ • Tips! Bjud puckarna i sallads- eller kålblad, tortillabröd eller gör större puckar och bygg maffi ga veggoburgare.