Hemlagat Aktuellt, produkter, tips, intervjuer.
Hemlagat Vad ska vi ha till middag?! Zeina Mourtad
as filosofi för att få fart på fantasin för middagsmaten må
Mod och matglädje Möt Zeina Mourtada Det här är Z
eina Född: I Sierra Leone, flyttade till Malmö när hon var fyra år. Familj: Man, tre barn. Bor: Sollentuna Matkarriär: Startade sin blogg Zeinas Kitchen 2014, fick utmärkelsen Matbloggspriset Folkets val 2015. Har gett ut kokböckerna Zeinas Kitchen, Zeinas Green Kitchen, Veckans Matsedel och Middagskompassen. Aktuell med i höst: Program i SVT och boken Zeinas Bröd. Matinspiratören Zeina: ”Öppna dörrarna till nya matvärldar” Vi har planerat nästa års semester, vet att vi ska gå till gymmet eller spela ett pass padel, men vi har ingen aning om vad vi ska äta till middag. Det vill Zeina Mourtada ändra på. Text HANNA DUNÉR Foto LENNART WEIBULL Styling CHARLOTTA NORLÉN He lm agat 15
Hemlagat En liten kryddguide. I butikshyllorna fin
ns mängder av smakmöjligheter i kryddform. Du får tipsen oc
Hemlagat En kamouflerad delikatess. En risotto, en
soppa, en höstsallad, några rostade och så en tarte tartin
Hemlagat Gammal och ny ost: Spännande historia och
välsmakande trender. Följ med på en historieresa, och beka
Hemlagat Vi hälsar på hos köttbonden. Vi besöker K
ällingby Gård, som levererar nötkött till Garants Kravmärkt
Hemlagat Baka bröd på pumpa. Ett kryddigt bröd att
bryta och dela.