Buffé 1
Jultallrikar Osten både fullbordar en god middag
och är en njutning i sig. Ostglädje! Morbier och roquefort är perfekta ostar att servera tillsammans med fikon. SERVERA OSTAR MED HEMKOKT SNABBLAGAD SUPERSMASKIG MARMELAD OCH FÄRSKA FIKON! FIKON- OCH GLÖGGMARMELAD Enkel att göra, ljuvlig att smaka! Servera till ostar på julkvällens fjärde tallrik. FÖR 4 PERSONER 75 g torkade fikon 2 dl röd vinglögg GÖR SÅ HÄR: 1. Koka ihop fikon och glögg i en kastrull under lock 5 minuter. 2. Mixa till en slät marmelad med stavmixer eller i en liten matberedare. Fyll i ren glasburk och förvara i kylen fram till servering. FÖR ALLA? Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. BUFFÉ 12 • 2 012 7 I GLASET Till ostarna känns portvin som ett självklart val. Till exempel den röda, kryddiga portugisen Poças Vintage (750 ml, 315 kr, 90035). Osttallrik 4