Buffé 1
Stacy bjuder på ägghalvor som drinktilltugg. DEVI
LED EGGS En klassiker som överraskar till välkomstdrycken. GER 24 STYCKEN Hårdkoka 12 ägg och låt dem kallna. Skala och dela äggen i halvor. Ta ut gulan från varje halva och lägg i en bunke. Tillsätt 1 dl svensk senap och 1 1/2 dl majonnäs. Mixa med stavmixer eller mosa med gaffel ihop till en jämn smet. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar. Spritsa eller klicka smeten i varje ägghalva. Pudra över lite kajennpeppar. DRAGONSMÖR Aaron smörar köttet före servering. Smöret kan också skäras i skivor och läggas på köttet. Aaron smörar en rejäl skiva kött – som räcker till flera… FÖR 4 PERSONER Blanda 100 g rumsvarmt smör, 2 msk finhackad dragon, 1 msk finhackad schalottenlök, finrivet skal av 1/2 citron, 1 krm salt. Klicka ut på bakplåtspapper eller plastfolie. Rulla ihop till en tajt rulle. Lägg i frysen fram till servering. Skär i skivor och servera. 28 BUFFÉ 6 –7 • 2 012 KRÄMIG POTATISSALLAD MED DILL Perfekt till grillat. FÖR 4 PERSONER Koka 1 kg delikatesspotatis, med skalet kvar, mjuk i lättsaltat vatten, ca 15 minuter. Häll av och låt svalna. Skala eventuellt och skär potatisen i grova bitar. Dela, kärna ur och skiva 1 litet rött äpple. Rör ihop 3 dl gräddfil, 1/2 tsk socker, 1 msk äppelcidervinäger, 1/2 dl strimlad salladslök samt 2 msk finskuren dill och 2 msk finhackad persilja i en stor bunke. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Blanda ner potatis och äpple.