Buffé 1
Fyll på med mörkrostad variation! Abyssinian Dawn
. Från kaff ets födelseplats Etiopien kommer ett lätt mörkrostat kaff e med en mustig och fruktig ton som förnimmer om mörk choklad. Indonesian Lava. Djärvt och eldigt kaff e som hämtar sin fylliga och mörka karaktär från vulkanisk jord. Latin Sunset. Utvalda bönor i en lätt mörkrost som ger ett elegant och balanserat bryggkaff e. Monsoon Storm. Bönorna rostas extra mörka vilket ger ett brygg kaff e som är starkt och explosivt med en nyans av mörk choklad. Caribbean Sunrise. Ett livligt och aromatiskt brygg kaff e med en mild och angenäm smak. 12-0175tg-KFGE1217_Exotic_Buffe 210x146_2.indd 1 VARFÖR BARA PÅ SMÖRGÅSEN? GRILLA! SWEET CHILI FISK I FOLIEPAKET Förberedelser: 10 min Tillagning: 15 min Portioner: 4 Ingredienser 500 g grovtärnad fi sk/skaldjur, t.ex. lax, sej, räkor ½ purjolök, tunt skivad 200 g Philadelphia Sweet Chili 8 st kokta potatisar, skivade 1 tsk salt 1 krm peppar 4 ark folie, ca. 30 x 30 cm Tillagning 1. Lägg ut fyra folieark. Lägg först på skivad potatis och sedan fi sk/skaldjur, purjolök och toppa med Philadelphia Sweet Chili. Krydda med salt och peppar. 2. Vik ihop och försegla folien till paket och lägg sedan på grillen i ca. 10-15 minuter, gärna lite på sidan av glöden med locket på. 3. Ta av från grillen och servera gärna med sallad och en citronklyfta. Mer inspiration och recept hittar du på www.philadelphia.se Facebook.com/ PhiladelphiaSverige NYHET 2012-05-14 10.56