Produktkatalog Foodservice 1
Vete Vetemjöl BÄSTA BAGERIVETEMJÖL 142058 – Säck
10 kg BAGARNS BÄSTA 142015 – Säck 10 kg STARKT BAGERIVETEMJÖL 142059 – Säck 10 kg EXTRA BAGERIVETEMJÖL 141744 – Säck 10 kg BAGERIVETEMJÖL 142023 – Säck 10 kg KONDITORIVETEMJÖL 142006 – Säck 10 kg KEXMJÖL 142065 – Säck 10 kg PRIMA VETEMJÖL 142063 – Säck 10 kg DEL BORGO GRÖN VETEMJÖL 141893 – Säck 10 kg 140242 – Säck 25 kg VETEMJÖL UA 142056 – Säck 10 kg FINFINT FULLKORNSVETE 142047 – 10 kg Ingredienser Vetemjöl, maltmjöl av vete, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas). Vetemjöl, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Vetemjöl, maltmjöl av vete, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas). Vetemjöl, vetegluten, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Vetemjöl, vetegluten, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Vetemjöl, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl, maltmjöl av vete. Vetemjöl, maltmjöl av vete, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas). Vetemjöl Kan innehålla spår av: Soja Egenskaper Vetemjöl med hög proteinhalt. Ger hör degtolerans och brödvolym. Vetemjöl med hög proteinhalt. Ger hög degtolerans och brödvolym. Vetemjöl med tämligen hög proteinhalt och anpassad mältningsgrad. Ger hög degtolerans och bra brödvolym. Vetemjöl med tämligen hög proteinhalt och anpassad mältningsgrad. Ger hög degtolerans och bra brödvolym. Vetemjöl med god proteinhalt och anpassad mältningsgrad. Allroundmjölet framför andra. Vetemjöl med mjuk proteinkvalitet, högt falltal och låg utmalningsgrad. Utmalt på 100 % höstvete med låg proteinhalt. Mörkare och svagare vetemjöl som används där volymkraven inte är väsentliga. Vetemjöl av italienskt spannmål. Mjölet har en mycket låg utmalningsgrad, är fint siktat och har en mjuk proteinkvalitet. Även kallat typ 00 i Italien. Vetemjöl. Vetemjöl med tämligen hög proteinhalt. Ger hög degtolerans och bra brödvolym. Askorbinsyra ej tillsatt. Fullkornsmjöl av vete, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Mycket finmalt fullkornsmjöl av vete som innehåller kärna, skal och grodd. Valet av spannmålsråvara och den fina granulationen ger bakegenskaper som är unika för ett fullkornsvetemjöl. GRAHAMSMJÖL GROVT 142035 – Säck 10 kg GRAHAMSMJÖL FINT 142037 – Säck 10 kg Fullkornsmjöl av vete. Grovmalet fullkornsmjöl av vete som innehåller kärna, skal och grodd. Fullkornsmjöl av vete. Finmalet fullkornsmjöl av vete som innehåller kärna, skal och grodd. Användningsområden Kyl- och frysbröd, fiberrikt bröd, kaffebröd, vitt matbröd, baguetter och frukostbröd. Kyl- och frysbröd, fiberrikt bröd, kaffebröd, vitt matbröd, baguetter och frukostbröd. Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, vitt matbröd, baguetter, frukostbröd m.m. Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, vitt matbröd, baguetter, frukostbröd m.m. Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, matbröd, frukostbröd, hällakakor, tekakor, småbröd, sockerkakor och skorpor. Sockerkaka, småbröd och där volymkraven är måttliga. Lämpligt för kextillverkning. Kavring, mörkt matbröd, skållat matbröd, hårt och mjukt tunnbröd. Anpassat för pizzadeg. Passar äver till italienska bröd. Vetemjöl som kräver långa liggoch jästider. Surdegsbröd, levainbröd och kaffebröd. Grahamsbröd, bräck, hålkakor, formbröd, skorpor, kex m.m. Grahamsbröd, bräck, hålkakor, formbröd, skorpor, kex m.m. Grahamsbröd, bräck, hålkakor, formbröd, skorpor, kextillverkning m.m. 22 Nord Mills/Kolonial Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Mjöl & Bakning