Produktkatalog Foodservice 1
Korn/Blandmjöl Kornmjöl KORNMJÖL 142019 – Säck 10
kg Blandmjöl BAGERISIKT 142038 – Säck 10 kg MJÖL AV FYRA SÄDESSLAG 142044 – Säck 10 kg RÅGSIKT 142022 – Säck 10 kg EXTRA SAMMALET FINT 142036 – Säck 10 kg EXTRA SAMMALET GROVT 142011 – Säck 10 kg Ingredienser Kornmjöl. Egenskaper Siktat kornmjöl med hög utmalning. Användningsområden Hårt och mjukt tunnbröd. Inblandningsmjöl tunnbröd. Inblandningsmjöl. Ingredienser Vetemjöl, siktat rågmjöl, vete gluten maltmjöl av korn, mjöl behandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl, kornmjöl, fullkornsmjöl av råg, fullkornsmjöl av vete, havremjöl, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Siktat rågmjöl, vetemjöl, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, maltmjöl av korn. Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, maltmjöl av korn. Egenskaper Mjölblandning av 60 % vetemjöl och 40 % siktat rågmjöl. Vetemjöl med medelgod proteinkvalitet. En blandning av mjöl från vete, korn, råg och havre för medelgrova bröd med fylligsmak. 51 % siktat rågmjöl och 49 % vetemjöl av medelgod proteinkvalitet. Ett finmalet rågmjöl med inblandning av veteeftermjöl. Ett grovmalet rågmjöl med inblandning av veteeftermjöl. Användningsområden Ljust matbröd, sötlimpa, rågkaka, kontinentala osötade brödtyper. Limpor, hålkakor, bräck och tunnbröd. Sötlimpa, rågkaka, rågbräck, matbröd med surdeg och/eller skållning. Matbröd, rågkakor och bräck med mörk karaktär. Matbröd, rågkakor och formbröd med grov och mörk karaktär. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Nord Mills/Kolonial 25 Mjöl & Bakning