Nöjesnytt Helsingborg 1
Nöjesnytt Helsingborg PÅ KROGEN
VÅRPROGRAM Coffebreak! ALLA BEHÖVER VI LADDA BATT
ERIERNA IBLAND. HÄR FINNS ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT FÅ ENERGIN PÅ TOPP – KAFFE, SMOOTHIES, SMÖRGÅSAR, KAKOR, FIKABRÖD OCH MYCKET MER. VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ RÅDHUSTORGET ALLA DAGAR I VECKAN! Vecka 6–8 tisdag t o m lördag GASTRONOMISKA RESTAURANGSKOLAN I BÅSTAD serverar en 3-rätters lunch, pris 195 kr. Torsdagen den 14 februari – Tema Sydamerika Håkan Nilsson har precis varit i både Argentina och Chile på en gastronomisk vinresa. Denna kväll berättar Håkan om sina senaste intryck från dessa mycket populära vinländer och leder en provning på fyra röda viner, pris 325 kr. Efterföljande varmrätt med vin och kaffe, pris 325 kr. Lördagen den 16 februari – Beer Maker’s Dinner med Christian Skovdal Andersen, Beer Here 19:00 Det Danska microbryggeriet Beer Here besöker Gastro för att hålla en ölprovning tillsammans med en specialkomponerad tre-rätters meny. Bryggeriet är känt för sina kontroversiella etiketter och välgjorda öl. Kvällens värd: Fredrik Johansen, pris 895 kr. Torsdagen den 28 februari – Wine Maker’s Dinner från Oregon i USA RÅDHUSTORGET 12 • 252 21 HELSINGBORG • 042 24 22 60 ÖPPETTIDER: MÅN - FRE 07:30 - 20:00 • LÖRDAG 09:30-18:00 SÖNDAG 12:00 - 18:00 Många anser att några av världens främsta pinot noir-viner kommer från Oregon. Denna kväll gästar ägaren och vinmakaren James Frey från Trisaetum Winery Gastro. Man är extremt hyllad för sina högklassiga riesling- och pinot noir-viner som ni får testa denna kväll till en tre-rätters meny. Kvällens värd: Håkan Nilsson, pris 1495 kr. Välkommen till Ichiban & att prova något nytt! I hjärtat av gamla stan ligger ett ställe som man kanske ibland drömmer om: romantiskt, speciellt och exotiskt. Du kanske vill bjuda ut din största kärlek på en oförglömlig kväll på Ichiban restaurang eller varför inte spendera lite kvalitetstid med dina nära och kära. Bjud in henne eller honom på vår goda mat som vi lagar med kärlek och omsorg . Vi lovar att göra din måltid till en trevlig upplevelse. Vi använder de finaste råvaror från hela världen och serverar tidlös japansk mat i hjärtat av Helsingborg. Fredagen den 5 april – Cabernet Sauvignon från fyra olika länder Cabernet Sauvignon odlas i alla världens hörn och druvan är omåttligt populär. Denna kväll kommer Håkan Nilsson att ta med er på en resa runt jorden samt leda en provning på fyra cabernetviner från olika växtplatser, pris 325 kr. Efterföljande varmrätt med vin och kaffe, pris 325 kr. Söndagen den 12 maj: Barn i köket 1-dagskurs kl 10–16. Vi lagar mat med “morgondagens gäster” våra barn (7-12 år),en grundläggande matlagningskurs som mynnar ut i en gemensam festmåltid med släkt & vänner, pris per elev 395 kr. 3–rätters middag (på söndagen kl 14) för medföljande 375 kr. Torsdagen den 23 maj – Wine Maker’s Dinner från Félsina i Toscana Denna kväll får vi ett mycket unikt och fantastiskt besök av en riktig ikon: Giuseppe Mazzocolin från vingården Félsina. Han blev för något år sedan utsedd till årets vinpersonlighet samt årets vingård av vinbibeln Gambero Rosso. Giuseppe leder en provning till en tre-rätters meny och samtalar med vännen Håkan Nilsson, som är kvällens värd, pris 1395 kr. Anmälan blir bindande då avgiften är insatt på BG: 5089-6034 Alla priser är inklusive moms Hjärtligt välkomna till en spännande vår Per & Sara Dahlberg med personal Bruksgatan 24, Helsingborg tel. 042-125 080 www.ichibanrestaurang.se Boka gärna bord. Öppet var 11-22, lör 11-23 sön 15-22 TELEFON 042-24 34 70. WWW.GASTRO.NU
Nöjesnytt Helsingborg ÅRETS BÄSTA 2012
Nöjesnytt Helsingborg NÖJESNYTT MODE
Nöjesnytt Helsingborg NOTISER
Nöjesnytt Helsingborg TEKNIKPRYLAR, DIGILISTAN, RE
CENSIONER & FILMKOLL