KonferensVärlden 1
KonferensVärlden Mötesnytt med en touch av jul
KonferensVärlden Konferens i fjällhöga nord
KonferensVärlden Ljuvliga möten vid julbordet
KonferensVärlden Bastuspecial – lär dig allt och l
ite till
KonferensVärlden Meet & Greet och andra event 2023
Mat & Dryck Klara Konferens & Happynings Klaras r
ödbetsbiffar med getostkräm (gluten- och laktosfria) Ett recept av Malin Ekström, bak- & smakchef RÖDBETSBIFFAR 4 PERSONER 500 GR GROVRIVNA RÖDBETOR 1/2 FINHACKAD GUL LÖK 1 1/2 ÄGG 1 DL FINT MIXADE GLUTENFRIA CORNFLAKES 1 1/2 DL RIVEN LAGRAD OST 4 TSK FIBERHUSK SALT OCH PEPPAR FINT MIXADE GLUTENFRIA CORNFLAKES TILL PANERING Gör så här: Blanda alla ingredienser till en lagom tjock färs, smaka av med salt och peppar och forma till biffar. Vänd biffen i mixade cornflakes och placera dem i en väl oljad form och pensla med olja på ovansidan av biffarna. Baka av på 170 grader varmluft i cirka 20 minuter, eller till en innertemperatur på 70 grader. GETOSTKRÄM 200 GR GETOST 1 DL SMETANA ½ TSK HONUNG SALT OCH PEPPAR Gör så här: Mosa osten med en gaffel. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Getostkrämen blir ett fint tillbehör till biffarna och servera gärna med en god sallad gjord på säsongens grönsaker. På Klara serverar vi hållbara måltider, som både ger god effekt på miljön och på människan. Det hållbara är alltid vår utgångspunkt när vi lagar mat till våra gäster. Att pröva oss fram till ett bra recept på grönsaksbiffar har resulterat i de här mycket uppskattade rödbetsbiffarna. Hos oss på Klara serverar vi dem gärna med getostkräm och säsongens grönsaker. 58