Borlange_Cateringfolder 1
Fikabröd I vårt RIKTIGA bageri bakar våra bagare
från grunden med riktigt smör och äkta kryddor 7 dagar i veckan 365 dagar om året. Möte, kalas eller fikastund, vi hjälper dig att ”bulla upp”. Kanelknut Vetedeg gjord på riktigt smör och äkta kardemumma. Kavlas ut och fylls med en blandning av kanel, riktigt smör och socker. Knutarna knyts hantverksmässigt för hand och toppas med pärlsocker innan gräddning. Kardemummabulle Vetedeg gjord på riktigt smör och äkta kardemumma. Kavlas ut och fylls med en blandning av riktigt smör och socker. Bullarna knyts hantverksmässigt för hand och toppas med en blandning av äkta kardemumma och rårörssocker innan gräddning. Vaniljbulle Vetedeg gjord på riktigt smör och äkta kardemumma. Fylls med vaniljkräm och gräddas. Penslas sedan med smält smör innan de doppas i strösocker. Sockerkringla Vetedeg gjord på riktigt smör och äkta kardemumma. Kavlas ut och fylls med en blandning an mandelmassa, vanilj, riktigt smör och socker. Kringlorna snurras hantverksmässigt för hand. Gräddas och penslas med smält smör innan de doppas i strösocker. Wienerbröd Wienerdeg fylls med vaniljkräm och gräddas frasig. Garneras med vit glasyr och pudras med florsocker. Krämsnurra Vetedeg gjord på riktigt smör och äkta kardemumma. Kavlas ut och fylls med en blandning av riktigt smör och socker. Bullarna rullas hantverksmässigt för hand och fylls med vaniljkräm. Toppas sedan med en blandning av äkta kardemumma och rårörssocker innan gräddning.