Borlange_Cateringfolder 1
I Deliköket by Maxi B.L.G.E arbetar professionell
a kockar, kallskänkor, bagare och konditorer sju dagar i veckan, året om, vi levererar vällagad mat, dagsfärskt bröd och både klassiska och moderna bakverk för alla tillfällen. Middag på tu man hand eller fest för hela släkten? Vi löser era önskemål med glädje och levererar med stolthet. David Knabäck, Köksmästare 2003 Studenten från restaurangskolan i Falun 2004 Gesällexamen som kock i Grindsted, Danmark 2004-2008 Kock på Dala-Husby Hotell och restaurang, Hedemora 2008-2009 Kock på Aquavit grill och rawbar, Stockholm 2009-2012 Kock på Restaurang Lux, Stockholm 2012-2018 Kökschef på Grand Escalier, Stockholm 2016-2018 Executiv chef på Bank Hotel, Stockholm 2019-2020 Kökschef på Restaurang Arnold’s, Stockholm 2020-2021 Executiv chef på Bank Hotel, Stockholm 2021- Köksmästare Ica Maxi Borlänge Andreas Nilsson, Kökschef 1997 Studenten från restaurangskolan i Smedjebacken 1997-98 Värnplikt 1998-99 Restaurang Matlustan, Stockholm 2000-02 Domnarvsgården, Borlänge 2003-07 Haganäs, Ornäs 2007-17 Kökschef Haganäs, Ornäs 2017- Kökschef Ica Maxi Borlänge Susanna Sundström, Bagerichef 2003 Studenten från konditori- & bageriprogrammet i Borlänge 2003-05 Bagare och konditor, Almas Café, Borlänge 2005-10 Kallskänka på Tågcafét, Borlänge 2010-14 Kallskänka på Ica Maxi Borlänge 2014- Kvalitetsansvarig på Ica Maxi Borlänge 2014-15 Bagare och konditor på Ica Maxi Borlänge 2015- Bagerichef på Ica Maxi Borlänge Sofia Selin, Kallskänkschef 2004 Studenten Ekonomiprogrammet i Borlänge 2006-2016 Köks & Ljusexpert, Borlänge 2016-17 Driftsansvarig för cafét på Romme Alpin, Borlänge 2017- Kallskänkschef på Ica Maxi Borlänge Emelie Hammarbäck, Chef delikatess/fisk 2012 Studenten från Handelsprogrammet, Leksand 2013 Skidlärare, Sälen 2014 Mejeriansvarig 2015/16 Säljare OKQ8, Stockholm 2016 Säljare färskvaror, Ica Maxi Borlänge 2017/18 Kallskänka, Ica Maxi Borlänge 2019 Säljare Deli/Fisk, Ica Maxi Borlänge 2019- Chef delikatess/fisk, Ica Maxi Borlänge