Loading...
Byggnadsarbetaren Ledare
Byggnadsarbetaren Din lön
Byggnadsarbetaren Verktygslådan
Byggnadsarbetaren Byggnytt
Byggnadsarbetaren Grönt kryss = nykter
Byggnadsarbetaren Panelen
Byggnadsarbetaren Ögonblicket
Byggnadsarbetaren Tävling
Byggnadsarbetaren Värsta vibrationerna
Byggnadsarbetaren 10 poddar för byggjobbare
Byggnadsarbetaren Plåtduon som kan själv
Byggnadsarbetaren Pizzaugnen - ett stolt hantverk
Byggnadsarbetaren Retro
Byggnadsarbetaren Efter jobbet EFTER JOBBET Äntlig
en är våren och sommaren här. Det är dags för de första utemiddagarna när kvällarna nu är långa och ljusa. Vi spanar in årets nya grilltrender. TEXT: isabella Iverus FOTO: Mostphotos, Wikimedia Gilla att grilla 1 RÖKIGT VÄRRE ●Rökt kött och fisk har länge varit en vanlig färdigköpt delikatess. Men det går utmärkt att fixa den maten själv. Du kan röka både kyckling, tofu och kött i en vanlig grill. Förutom rätt kryddning på maten behöver du rökspån (och för gasolgrillar också en så kallad röklåda) till din grill. Sedan är det bara att dra igång och gott blir det! Dessutom är rökt mat god kall och dagen efter. Bra för den som vill minska matsvinnet. GRILLA PIZZAN li ●Även svenskens nationalrätt kan du fixa till på grillen och bli populär hos alla gäster – som så klart får välja pålägg sjä vl a. Det du behöver är en pizzasten (som funkar i van g ugn oc sk å) eller ett pizzastål. Fyra-fem minuter tar det för pizzan på en o grill. Men välj hellre briketter och låt pizzan ligga i åtta minuter så kommer k l er smakerna bättre till sin rätt. 48 BYGGNADSARBETAREN #5, 2022
Byggnadsarbetaren Medlem i Byggnads