Loading...
Innehåll nr 1-2025 6–13 Mötesnytt & erbjudanden D
e senaste nyheterna från mötesbranschen samt ett antal fina erbjudanden inför vårens och sommarens möten och tillställningar med kollegorna. 20–22 Hotell- och mötesbranschens framtid Besöksnäringen är en bransch i omvandling – driven av hållbarhet, digitalisering och förändrade gästförväntningar. Vi har kikat närmare på BFUF’s rapport Trendatlas för besöksnäringen, där man kartlägger de krafter som formar branschens framtid. 30–32 Möt Johanna Lind Bagge KonferensVärlden har träffat Johanna Lind Bagge, skönhetsdrottningen som blev entreprenör, föreläsare och ambassadör för både djur och kvinnors hälsa. 38–40 Möten med naturen som kraftkälla Genom att förlägga möten och konferenser naturnära eller utomhus kan vi stärka naturkontakten, som ger oss möjlighet till återhämtning, förbättrad koncentration och arbetsminne. Vi kikar närmare på några naturnära konferenspärlor. 48–51 Krydda konferensen med en inspirerande talare Ta in en extern talare som inspirerar och höjer upplevelsen under konferensen för att öka motivationen hos deltagarna. Här tipsar vi om ett antal skickliga föreläsare inom olika populära ämnen. 54–57 Hållbarhet i fokus – för hållbara möten Vikten av att arbeta strategiskt och systematiskt med hållbarhet är mer aktuellt än någonsin. Vi har talat med Sam Holmberg på Radisson Hotel Group och Calle Glaumann på Sånga Hotell och Konferens om deras hållbarhetsarbete. FOTO BURHAN VATANSEVER 3 6 recept Köksmästarens favorit sid. 61-66 Gör kontoret redo för vår sid. 44-45 Mäss kalender 2025 sid. 58
KonferensVärlden Mötesnytt & erbjudanden
KonferensVärlden Hotell- och mötesbranschens framt
id
KonferensVärlden Möt Johanna Lind Bagge
KonferensVärlden Möten med naturen som kraftkälla
KonferensVärlden Gör kontoret redo för vår
KonferensVärlden Krydda konferensen med en inspire
rande talare
KonferensVärlden Hållbarhet i fokus – för hållbara
möten
KonferensVärlden Mässkalender 2025
KonferensVärlden 6 recept Köksmästarens favorit