Loading...
KonferensVärlden Mötesnytt & erbjudanden
KonferensVärlden Hotell- och mötesbranschens framt
id
KonferensVärlden Möt Johanna Lind Bagge
KonferensVärlden Möten med naturen som kraftkälla
KonferensVärlden Gör kontoret redo för vår
KonferensVärlden Krydda konferensen med en inspire
rande talare
KonferensVärlden Hållbarhet i fokus – för hållbara
möten
KonferensVärlden Mässkalender 2025
KonferensVärlden 6 recept Köksmästarens favorit I
vårens nummer av KonferensVärlden har vi valt att låta några köksmästare från utvalda anläggningar att presentera sina favoriter! Sex härliga och helt olika recept på alltifrån förrätter som Tonfisktartar och Gravad hjortcarpaccio med emulsion på granskott, krispig palsternacka, krasse och pepparrot till läckra desserter som Mandelkaka med vaniljglass och päron. Självklart bjuds det även på flera spännande varmrätter. Testa att laga din favorit - lycka till i köket! Recept INGREDIENSER – 1 TOAST SHOKUPAN MJÖLKBRÖD ELLER 2 SKIVOR TOASTBRÖD 2 ÄGG TILL OMELETT 1 SKIVA RÖKT SKINKA 1 SKIVA CHEDDAR 1 MSK DIJONMAJONNÄS HOT SAUCE (T EX SRIRACHA) 40 GR CORNICHONS 40 GR LANTCHIPS TILLAGNING Vispa upp ägg med en gaffel och stek på svag värme tills det är genomstekt, lägg åt sidan. Lägg två skivor bröd bredvid varandra och bred båda bröden med dijonmajonäs. Lägg hot sauce efter behag över båda bröden. Lägg cheddar på ena brödet och en skiva skinka på andra brödet. Lägg omeletten på skinkan och lägg ihop mackorna. Pensla locket på smörgåsgrillen med smör och grilla i 5-6 minuter. Har du ingen smörgåsgrill går det också bra att smälta lite smör i en panna och steka på medelvärme tills den fått fin färg. SERVERING Dela toasten i två delar och servera med chips och pickles. Njut! från några utvalda anläggningar Tamago Sando Krispig toast fylld med omelett, skinka, cheddar och stark sås. Serveras som lunch eller dela i fyra och servera som mingelmat Ett recept utvalt av Assistand Food & Beverage Manager Andreas Nicoletti 61