KonferensVärlden Mötesnytt & erbjudanden
nytt & aktuellt om branschens aktörer Upplev magi
n på Elite Hotel Frost – öppnar i vår ELITE HOTEL FROST öppnar i juni i år och är en hyllning till Kirunas historia och natur. Hotellet är mycket mer än ett hotell – det är en plats där stadens kultur och den omgivande naturens skönhet smälter samman. Här ges en chans att fördjupa sig i Kirunas unika atmosfär genom innovativ arkitektur, utsökt mat och engagerande upplevelser. Hotellet kommer att erbjuda 155 moderna rum, designade för att maximera komfort och trivsel. Elite Hotel Frost kommer även att stoltsera med två förstklassiga restauranger, generösa konferensmöjligheter, en skybar med enastående vyer och det spektakulära Vana Spa, beläget på hotellets högsta våning med panoramautsikt över den förtrollande naturen som omger Kiruna. Gästerna kan koppla av i infinitypooler både ute och inne, bastur, hamam, spalounge, gym och ett flertal behandlingsrum. - Vi är mycket glada över att kunna presentera Elite Hotel Frost som vårt senaste tillskott till Elite Hotelsfamiljen. Kiruna är en fantastisk destination med ett rikt kulturarv och storslagen miljö, och vi ser mycket fram emot att erbjuda våra gäster en magisk plats i nordligaste Sverige med förstklassig service och oförglömliga upplevelser, säger David Halldén, vd för Elite Hotels of Sweden. l Waxholms Hotell – ny modern brasseriekänsla möter skärgårdspuls NU HAR DET NYA Waxholms Hotell öppnat sina portar. Med sin charm och spektakulära utsikt över Vaxholmsfjärden har Waxholms Hotell alltid varit en pärla i Stockholms skärgård. Nu har man förenat det anrika med en modern touch, där klassisk elegans möter en avslappnad brasseriekänsla. I restaurangen samsas skärgårdens bästa smaker med innovativa influenser i en inbjudande och mysig miljö. Den nya kökschefen Anton Jansson har skapat en meny där gästerna kan välja mellan noggrant komponerade rätter eller att sätta ihop sin egen grillupplevelse. Menyn har utökats med ett 20-tal nya rätter, bland annat erbjuds friterat ostron, klassikern Pelle Janzon, hjortfilé och piggvar – alla tillagade med omsorg och högkvalitativa råvaror. Under våren kommer flera satsningar att genomföras på hotellet, bland annat öppnar man en skybar med en enastående utsikt. Dessutom öppnar ytterligare ett restaurangkoncept på framsidan av hotellet – en trattoria med genuin italiensk mat i en familjär och avslappnad atmosfär. Ett perfekt komplement till Verandan. l 9
KonferensVärlden Hotell- och mötesbranschens framt
id
KonferensVärlden Möt Johanna Lind Bagge
KonferensVärlden Möten med naturen som kraftkälla
KonferensVärlden Gör kontoret redo för vår
KonferensVärlden Krydda konferensen med en inspire
rande talare
KonferensVärlden Hållbarhet i fokus – för hållbara
möten
KonferensVärlden Mässkalender 2025
KonferensVärlden 6 recept Köksmästarens favorit