Loading...
Buffé MARS – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé PÅSKENS HÖJDPUNKTER
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé FRASIGA VÅRTECKEN
VÅFFLOR BELGISKA CHOKLADVÅFFLOR 8–10 STYCKEN / 30
MIN INGREDIENSER 200 g smör 100 g hackad choklad 2 ägg 1 dl strösocker 4 dl vetemjöl ½ msk bakpulver ½ tsk salt 3 ½ dl mjölk vaniljglass och hackade hasselnötter till servering GÖR SÅ HÄR 1. Smält smöret och rör ner chokladen så att den smälter. Separera äggen och lägg vitor i en bunke och gulor i en annan. Vispa äggulor och socker poröst med elvisp. Sikta ner mjöl, bakpulver och salt i äggvispet. Rör ner chokladsmör och mjölk. Vispa äggvitan till ett vitt skum med elvisp och vänd ner. 2. Hetta upp ett belgiskt våffeljärn. Smörj den första laggen. Grädda våffl orna. Lägg dem på ett galler så håller de sig frasiga. 3. Servera med glass och hasselnötter. 25 BUFFÉ #03/2020
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé MATSKOLA
Buffé RUNDA DELIKATESSER
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET