Loading...
Sten Omslag
Sten Innehåll
Sten Ordföranden har ordet
Sten Kort & gott: Skifferprojekt kan få pris,
Sten K-sten: Johannebergskyrkan
Sten Intervju: Linda Lundin
Sten Tema: Modern kyrkoarkitektur
Sten Projekt: S:t Matteus kyrka
Sten Projekt: Rosettfönstret blev altartavla
Sten Projekt: Mobila altare
Sten Historiska projekt: Chapel of Unity, Coventry
Sten Stenpriset: De nominerade 2021
Sten Familjeföretaget: Mysinge Stenhuggeri
Sten Designpriset 2021 till Peder Nilsson
Sten Fråga Stens sakkunniga
Sten Nyheter: Bra år för gravvårdsföretag, tydliga
re riktlinjer för skifferfasader mm
Sten I tiden: Baka på sten I TIDEN BAKSTEN Underve
rk för bakverk En stenskiva i din vanliga ugn gör underverk för bakning av matbröd och pizza. Granit eller kalksten spelar mindre roll, tar man bara hand om stenen har man glädje av den i många år framöver, skriver Peder Edvinsson, ugnsexpert och författare till bästsäljaren Elda med vedspis. Sten är bra på att hålla värmen, och kyls inte ned som en plåt gör av en deg eller pizza. Och den kan användas omvänt, som kylare för mat och dryck. Lägg den bara i frysen ett par timmar före användning. 44 FOTO: SLITE STENHUGGERI
Sten Krönikan: Tomaz Lewander
Sten Marknaden