Loading...
Buffé 1
Buffé OKTOBER Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé SMAKRIKT FRÅN BANGLADESH Kocken Nahid Hassan
serverar perfekt palak paneer och het tandoori chicken.
Buffé PAJPERFEKTION Förtjusande vackra pajer: från
crème brûlée i stort format till amerikansk plommonpaj.
Buffé MATPIONJÄRERNA Följ med till Lundens Gård dä
r spannmål odlas på traditionellt vis.
Buffé Höstens ingrediens nummer ett stavas pumpa!
Vi låter den ta plats i både söta och salta recept.
TOMMY MYLLYMÄKI HJÄLPER DIG! ”Så lagar du nya fan
tastiska rätter med Guldfågelns Majskyckling.” SE HUR GOTT DET BLIR! På bilden ser du Guldfågelns Majskycklingbröst med Serranoskinka och vit sparris, en underbar rätt för smaklökarna. Eller du kanske vill prova mina frasiga japaninspirerade Majskycklinglårfiléer, eller få en smak av Italien med en härlig gryta på tomatbräserade Majskycklinglår. Mina fem nya recept finns samlade i en receptfolder som du hittar i din butik. Men också på guldfågeln.se där alla mina Majskycklingrecept finns. Lycka till – och lev både gott och väl. TOMMY MYLLYMÄKI Nyhet! Majskycklinginnerfilé
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING