Buffé 1
Buffé KRÄFT-CRAVINGS Det bästa med augusti? Kräfts
kivan! Här är tillbehören som gör högtiden ännu godare.
Buffé MERA MAJS! Från pizza till nudlar och soppa
– i säsongens bästa vardagshjältar är det majsen som spe
KONSERVERA Sommarminnen PICKLAD KÅLRABBI MED CITR
ON OCH SENAPSFRÖN CA 2 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl ättikssprit (12 %) 4 dl strösocker 6 dl vatten 1 tsk salt 1 msk senapsfrön 2 citroner 3 kålrabbi à ca 350 g GÖR SÅ HÄR 1. Koka upp ättika, socker, vatten, salt och senapsfrön. Låt svalna. 2. Tvätta citronerna noga. Skär bort skalet från citronerna, ta ej med det vita, och lägg i en väl rengjord burk. Skala och klyfta kålrabbin och lägg i burken. Häll på den kalla lagen. Ställ i kylen minst 2 dygn. TIPS Använd kålrabbin i en sallad, servera på charkbrickan eller till korv, fisk, fläsk, kyckling eller halloumi. på burk Ta vara på den svenska skördesäsongens skatter! Vi visar hur du förvandlar frukt, bär och grönsaker till allt från saft och sylt till marmelad och gelé. 27 BUFFÉ #08/2022 TEXT AGNES REGELL RECEPT SOFIA NILSSON STYLING TOVE NILSSON FOTO LENNART WEIBULL
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé SÖNDAGSPREPPEN
Buffé ICAs EGNA SIDOR