Loading...
Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
PERU QUESO HELADO – GLASS MED KANEL OCH KOKOS 4–6
PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 5 dl mjölk (3 %) 3 kanelstänger 5 kryddnejlikor 3 msk riven kokos 3 äggulor 1 burk sötad kondenserad mjölk ca 390 g physalis och kanel att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Häll mjölken i en kastrull. Tillsätt kanel, nejlika och kokos. Låt koka på svag värme 5 minuter. Ta från värmen och vispa ner äggulorna och den kondenserade mjölken. Sila och låt svalna. Häll i en bunke eller låda med lock. 2. Ställ i frysen minst 6 timmar. Ta fram 20–30 minuter före servering. Toppa med kanel och physalis. För mig är mat ett sätt att umgås, ett tillfälle att utbyta historier och skratta tillsammans. – Valentin Checa 17 BUFFÉ #10/2020
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé KIMCHI MED MERA
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING