Loading...
APRIL I GRYTAN. PÅ TÅRTAN. FÖR PLANETEN. -88% CO2
e* Egentligen sammanfattade vi det mesta ganska bra däruppe i rubriken men låt oss brodera ut texten lite här ändå. Det har ju ändå tagit oss typ sex år att få till en vispbar icke-grädde. Kanske till och med sju. iMat Visp är som gjord för matlagning, och ganska uppenbart också för att vispa så att du kan ha den till dina bakverk, i marängsvissen eller på moset (det sista är förstås något man mest säger). Planetmässigt då? Ja, där ligger den på 88% lägre CO2 e* jämfört med ko-grädde. Och sist, men som vi kanske skulle börjat med, hur smakar den då? Gott. *CarbonCloud: Klimatdata baserad på Oatly iMat Visp och svensk vispgrädde.
Buffé OKTOBER – TREND/SMAK/DESTINATION
Buffé SMAKA PÅ PERU
Buffé BRÖD PÅ FRANSKA
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé KIMCHI MED MERA
Buffé Har du hört talas om bulgogi?
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING