Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 MANDELSOPPA FÖ R 4 PERSONE R 150 g s
ötmandel 2 tjocka skivor vitt bröd 2 vi ti öksklyf t oisatt och skal av 1 citron 1 msk champagnevinäger eller annan god vitvinsvinäger 3 msk olivolja 5 dl vatten salt och peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Skålla och mal mandeln. 2. Kantskär och lägg bröden i blöt i lite vatten i ett par minuter. 3. Krama vätskan ur brödskivorna och kör dem och den malda mandeln i mixer eller matberedare med kniv till en slät massa. 4. Pressa i vitlök och tillsätt citronsaften och -skalet, vinägern och oljan. Häll i vattnet lite i taget under mixning. Smaka av med salt och peppar. 5. Låt stå svalt 1 timme före servering. Rör om ordentligt och garnera ev med lite citronrasp. Bjud gärna grissini till. KICK - STAR T FÖ R 4 PERSONE R 1 cantaloupe- eller nätmelon, ca 1 1 2 kg 2 dl pressad apel sin saft (3- 4 apelsiner) saften av Vi lime 4 msk flytande honung 1 dl madagningsyoghurt GÖ R S Å HÄR : 1. Skär melonen i klyftor. Skär bort skalet och ta ur kärnorna. 2. Skär klyftorna i mindre bitar och lägg i mixern. Kör till en slät puré. 3. Späd med den pressade apelsin- och limesaften. Tillsätt honungen och kör lite till. 4. Servera med en klick matlagningsyoghurt, den kan också mixas i. Soppan är godast om du tar ut den ur kylen en kort stund före servering. Skorpor är gott till. (tig vitaminkick med smak av so l som passar ut märkt att börja dagen med Ha en kanna redo i kylen . Chipotlepasta ingår i Santa Maria-sortimentet (chipotle är rökt chilipeppar).
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40