Västerås Tidning 1
VÄSTERÅS TIDNING 17 november 2018 45 VECKA 47 VEC
KANS LUNCH MÅN-FRE 11.00-14.00 Serveras med vårt populära Brännvinsbord, valfri varmrätt, måltidsdryck, smör, bröd, kaffe och dessert. ............... 109:MÅNDAG 19/11 Kycklingfi lé med vitt vin, grädde och dragon TISDAG 20/11 Stekt fl äsk med löksås ONSDAG 21/11 Kapten Carlssons köttbullar med smörstekta champinjoner TORSDAG 22/11 Skånsk Kalops FREDAG 23/11 Fläskkotlett med Salvia, citron och parmesan VECKANS FISK Stekt strömming VECKANS VEGETARISKA Fylld paprika Julbordet serveras följande dagar och tider: Tisdag, onsdag, torsdag: Kl 15, pris: 425:-. Kl 19, pris: 495:Fredag, lördag: kl 12 och kl 15, pris: 525:-. kl 19:30, pris: 575:Söndag: kl 12, 15 och 18, pris: 525:Större grupper har rabatt på priset, kontakta oss för mer info. Barn upp till 12 år betalar 20:-/år Boka på: bjorn@vasterasoffi cersmass.se 28 november – 22 december Jul pa Mässen LUNCH 89: MÅNDAG 19 NOVEMBER Biff Stroganoff, ris, smetana. Egna pannbiffar, stekt lök, gräddsås, stekt potatis. TISDAG 20 NOVEMBER Raggmunk med fl äsk, alt med löksås, alt med bruna bönor. Ört- & vinmarinerad kycklingfi lé, dragon och citrussås, potatis/ris. ONSDAG 21 NOVEMBER Panerad schnitzel, vitlökssmör, rosépepparsky, stekt potatis. sparris, kokt potatis. TORSDAG 22 NOVEMBER Ärtsoppa, pannkaka, grädde och sylt. Pepparstek, portersås, stekt potatis, pressgurka. FREDAG 23 NOVEMBER Grill: BBQ-marinerad fl äskfi lé/ kycklingfi lé, kryddkorv, grillgrönsaker, pepparsås, ”bea”, potatis. Lasagne parmensan - Flottiljgatan 73, 721 31 Västerås * bjorn@vasterasoffi cersmass.se ( 021 - 122 333 www.vasterasoffi cersmass.se Västerås Officersmäss DAGENS LUNCH 85:75:Vi arbetar med närproducerade och ekologiska råvaror och lagar all mat från grunden LUNCH 119:VARDAGAR KL 11-14 inkl. salladsbuffé, soppa, bröd, lingondricka, kaffe och kaka MÅNDAG 19/11 Viltskavsgryta med potatismos och gelé TISDAG 20/11 Stekt fl äsk med löksås och kokt potatis ONSDAG 21/11 Pannbiff med lök och skysås samt stekt potatis TORSDAG 22/11 Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde Gulaschgryta med kokt potatis och crème fraîche FREDAG 23/11 Enkelpanerad torsk med gräddsky och pepparrot samt potatismos LÖR–SÖN 24–25/11 129:Helstekt kotlettrad med råstekt potatis och kantarellsås GÄLLER ALLA DAGAR Soppa: Blomkålssoppa Husman: Flygande Jakob med ris Veg: Kikärtscurry med jordnötter & ris ÖPPET ALLA DAGAR KL 10-17 Vallby Friluftsmuseum, Västerås 021-35 75 36 gaggeskagarden.gastrogate.com PENSIONÄRSPRIS MÅN-FRE EFTER KL. 12.30 MÅNDAG 19 NOVEMBER 1 OSTPANERAD NOISETTE MED DRAGONSÅS & STEKT POTATIS 2 KÅLPUDDING OCH GRÄDDSÅS & KOKT POTATIS 3 STEKT STRÖMMINGSFLUNDRA MED SKIRAT SMÖR & POTATISMOS BUFFÉ: 4 CHILI CON CARNE MED RIS 5 PASTAGRATÄNG 6 CARBONARA TISDAG 20 NOVEMBER 1 RAGGMUNK M. STEKT FLÄSK & LINGONSYLT 2 STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS OCH KOKT POTATIS 3 LASAGNE 4 STEKT SEJFILÉ MED KALL SÅS OCH KOKT POTATIS BUFFÉ: 5 FÄRSBIFF M SÅS & POTATIS 6 CARBONARA ONSDAG 21 NOVEMBER 1 FLÄSKFILÉ MED SVAMPLSÅS ELLER BEARNAISESÅS & STEKT POTATIS 2 BIFF A LA LINDSTRÖM MED SÅS & POTATIS 3 STEKT SKÄDDAFILÉ MED KALL SÅS & KOKT POTATIS BUFFÉ: 4 KÖTTFÄRSGRATÄNG (POTATIS, LÖK) 5 HELSTEKT KARRÉ MED SÅS & POTATIS 6 CARBONARA TORSDAG 22 NOVEMBER 1 ÄRTSOPPA & PANNKAKA MED SYLT & VISPAD GRÄDDE 2 BARA PANNKAKA MED SYLT & VISPAD GRÄDDE 3 SKINKSTEK MED GRÄDDSÅS & KOKT POTATIS M ÄPPELMOS 4 GULASCH MED RIS BUFFÉ: 5 KÖTTBULLAR MED SÅS & POTATIS 6 FALUKORV MED STUVADE MAKARONER FREDAG 23 NOVEMBER 1 PANERAD SCHNITZEL MED B&W SÅS & STEKT POTATIS 2 GRILLMIX MED BEARNAISESÅS & POTATIS 3 RAGGMUNK M. STEKT FLÄSK & LINGONSYLT 4 STEKT FISKFILÉ MED KALL SÅS & KOKT POTATIS BUFFÉ: 5 FALUKORV MED STUVADE MAKARONER ALLA DAGAR: FALUKORV M. STEKT POTATIS & ÄGG, SPAGHETTI BOLOGNESE SALLAD: OST & SKINKA, GREKISK, TONFISK, KYCKLING, RÄKOR & KEBAB. FRI UTKÖRNING, MINST 5 PORT. 65:-/ST 021-41 37 70, 070-263 11 33 RINGBORREG. 1 VÄSTERÅS WWW.FACEBOOK.COM/HALLABAREN HALLABAREN.GASTROGATE.COM GÄLLER HELA VECKAN Hamburgertallrik Taco/pizzabuffé Dagens sallad SIGNALISTG. 1, HÄSSLÖ, VÄSTERÅS 073–937 37 09 jonnyskrog.gastrogate.com Mån–fre 11–15 94:Lör 11.30–15 105:Inkl. salladsbuff é, smör, bröd, soppa, dryck, kaff e & kaka Vi förbehåller oss rätten att ändra vår meny beroende på tillgång. Måndag 19 november 1 Fläskschnitzel m kantarellsås / bea 2 Stekt panerad torsk m dillmajonnäs 3 Blomkålsgratäng m potatis (VEG) Tisdag 20 november 1 Vår goda raggmunk m stekt fl äsk & lingon 2 Baconlindad kyckling m gräddsås & äppelmos 3 Stekt fl äsk m löksås & potatis Onsdag 21 november 1 Fylld frukostkorv m potatismos 2 Stekt panerad spätta m husets kalla sås 3 Biff ala Lindström m skysås & gurka Torsdag 22 november 1 Klassisk Biff stroganoff (nöt) m ris & gurka 2 Ångad fi sk m räkor, sparris & dillsås 3 Klassisk ärtsoppa m pannkakor, sylt & grädde Fredag 23 november 1 XXL. Fläskschnitzel bea eller pepparsås 2 Fiskgratäng Skagen m potatismos 3 Falukorv m stuvade morötter & potatis Lördag 24 november 1 Helstekt fl äskkarre m äppelcoleslow, Bea / rödvinssky & stekt potatis 2 Stekt panerad rödspätta m husets kalla sås 3 Grillad kyckling m bearnaisesås & stekt potatis Gäller hela veckan Dagens vegetarisk rätt Husmanskost när den är som bäst?? JULBUFFÉ Beställ vår Julskinka, inlagd sill, rökt korv, salamikorv, rödbetssallad, ägghalva med kaviarmajonäs, lax med romsås, mimosasallad. Småvarmt: Köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse och potatis. Smör, julbröd, pepparkaka. 159:Julbuff én beställes Hallsta gårdsgata 8, 073-984 02 78 mickeshusman.se minst 5 dagar i förväg. Endast för avhämtning företag, föreningar och privatpersoner. 021-39 00 00 Källgatan 11 B, Västerås Tel. 021-83 03 00 restaurang wokman Lunchbuffé 85:70:Barn under 10 år Studenter 50:75:Mot uppvisande av studentkort Mån-Fre 11.00-14.30. Inkl. dricka och kaffe Take away DAGENS LUNCH Mån-Fre kl. 11-14 85:Måndag 19/11 Köttkorv med rotmos Tisdag 20/11 Raggmunk med fl äsk och lingonsylt Onsdag 21/11 Dillkött med kokt potatis Torsdag 22/11 Ärtsoppa med pannkaka Fredag 23/11 Kotlettrad med stekt potatis och pepparsås Du hittar alltid vår meny på gastrogate.se All vår mat är lagad från grunden och vi använder bara Svenskt kött. Tel. 070-497 20 27 skultunalagarn.se Skultuna Lagårn/ Rockabillyladan rockabilyladan@telia.com DAGENS Inkl. LUNCH Herrgärdet, Gideonsberg Resmilan och Oxbacken MÅNDAG 19 NOVEMBER Stekt fläsk med löksås och potatis TISDAG 20 NOVEMBER Prinskorv med stuvad spenat och potatis ONSDAG 21 NOVEMBER Wienerfärslimpa med gräddsås, potatis och lingon TORSDAG 22 NOVEMBER Köttsoppa med klimp, ostkaka med hemgjord jordgubbssylt FREDAG 23 NOVEMBER Pannbiff med stekt lök, skysås, kokt potatis och rårörda lingon LÖRDAG 24 NOVEMBER Flygande Jacob med ris eller potatis och ärtor Dessert: Fruktcocktail med vipgrädde SÖNDAG 25 NOVEMBER Laxpudding med skirat smör, grönsaker Dessert: Chokladpudding med vispgrädde Restaurangerna erbj. varje dag ett alt. som presenteras på resp. menytavla. måltidsdryck, sallad & kaffe Servicehusens lunchmeny v. 47 Skallberget, Karlslund,Vallby Minsta antal 10 personer Smaklig måltid!