Cateringfolder 1
Bufféer Våra bufféer är noggrant sammansatta av v
år kock för att att passa ihop och för att få en ā€¯restaurangupplevelseā€¯. Självklart väljer vi noggrant ut de råvaror vi jobbar med vilket är viktigt för oss på Wallinders. Vill du ha vinmatchning till så säger du bara till vid beställning. (Minsta beställning 10portioner) PALSTERNACKA & POTATIS 239KR/PERSON · Rosastekt ryggbiff med gremolata, · Lågtempererad lax med citron, rosépeppar och dill · Rostad potatis och rotfrukter med örter alt. potatissallad · Kokta rödbetor och citronyoghurt med gräslök och rosmarin · Coleslaw på fänkål, morot och kål efter säsong · Bearnaisesås · Bröd med vispad färskost · Brieost med surdegsknäckebröd och marmelad RÖDBETOR & PEPPARROT 239KR/PERSON · Stekt kyckling med örter och vitlök · Halstrad rödbetsgravad lax med pepparrotscrème och dill · Caesarsallad (med krutonger, bacon, parmesan och ceasardressing) · Surdegsbröd med vispad färskost · Brieost med surdegsknäckebröd och marmelad TRATTKANTARELL & ÄTTIKA 225KR/PERSON · Flankstek med chiliaiolï · Rimmad ugnsbakad torsk med syltad svamp efter säsong och butternutsquashpuré · Variation på lök efter säsong, mjukbakade med soltorkad tomat och örter · Crudité på säsongens grönsaker · Örtagårdssås · Bröd med vispad färskost · Brieost med surdegsknäckebröd och marmelad WALLINDERS TACO 139KR/PERSON Stekt köttfärs alt. strimlad kyckling i mexikansk tappning, hackade grönsaker såsom gurka, rödlök, tomat, isbergssallad och ananas, vispad smetana, tomatsalsa som är mediumstark, riven ost, mjuka tortillabröd, guacamole på Wallindersstyle (lite chunky), tacochips.