Loading...
Karlskogaliv MERVÄRDEN & NOTISER
Karlskogaliv ENERGI4SPARTIPS
Karlskogaliv INSTALLATIONER
Karlskogaliv VÅR ORGANISATION
Karlskogaliv KRÖNIKAN
Karlskogaliv RECEPT recept Spenat och riccotafylld
pasta durumvetemjöl Pastadeg: 4 dl 3 ägg 1 msk olja 2 krm salt Fyllning: 250 g ricottaost 50 g riven parmesan 50 g spenat Gör så här: • Häll ut mjölet på en arbetsbänk. Forma ett hål i mitten och kläck i äggen. Blanda ihop äggen med mjölet, lite i taget. • Knåda i minst 5 minuter tills degen är smidig. • Täck över degen med plast och låt vila i kylskåpet i ca 1 timme. • Blanda fyllningen under tiden. • Hacka spenaten och blanda med ricotta och parmesan • Kavla ut degen och skär ut fyrkanter. Lägg ostblandningen på degen. • Vik över så att de får formen av en triangel, tryck ihop ändarna eller vik ihop till en fyrkant. Pensla med vatten så att de fäster ordentligt. • Koka i 5 minuter i lättsaltat vatten. Vi önskar alla en riktigt Glad Påsk 14
Karlskogaliv LEDARE
Karlskogaliv KRYSSET