Buffé 1
ICAs EGNA SIDOR N I FOKUS: Grönt EMELIE CANGÅRD P
rodukt- och förpackningsansvarig, ICA Frukt & Grönt ÄTA I SÄSONG Svenskodlat har verkligen fått ett uppsving och vi samarbetar både med LRF och våra odlare för att förlänga vår säsong, så att vi till exempel kan erbjuda både svenska äpplen och morötter även under vintern. Menyn för Söndagspreppen augusti Vägen till middagsro NU VÄLKOMNAR VI svalare temperaturer, första skoldagen-pirr och nya rutiner. Men att hitta tid mellan jobb, familj och fritid kan vara lättare sagt än gjort, och inte sällan är det matlagningen som hamnar i kläm. Så för att hjälpa dig att hitta middagsro i vardagen har vi tagit fram tre olika lösningar: Enkel veckomeny, Månadens kombo och Söndagspreppen. Enkel veckomeny ger dig prisvärda vardagsrätter som tar max 15 minuter att laga. Månadens kombo passar dig som letar efter smarta genvägar, och Söndagspreppen dig som gärna spenderar tid i köket under helgen, men lite mindre i resten av veckan. Läs mer på buffe.se. Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. Koka ICA Färsk fettuccine 250 g. Värm ICA Pastasås tomat & crème fraiche 400 g. Gröp ur och stek ICA Selection Färsk salsiccia 200 g. Servera pastan med såsen och korvfräset. TRENDIGAST JUST NU Stjälkselleri, kål och svenskodlat! HÅLL UTKIK EFTER Nu lanserar vi två nya pannfärdiga kålmixer, färdigstrimlade och perfekta att steka, woka, ha i soppor eller grytor. Ett snabbt och nyttigt vardagsalternativ! GODASTE TIPSET Svenska färska vaxbönor! De har en relativt kort säsong som man bara inte får missa. Servera dem nykokta med en dressing av olivolja, citronjuice, honung, dijonsenap och mixa med basilika, persilja och salt. Nyhet! + + = 36 BUFFÉ #08/2019 Tillsammans med Oumph! presenterar ICA nu fyra nya växtbaserade och svenskproducerade färdigrätter inspirerade av världens kök: Korean Noodles, Moroccan Tagine, Pasta Arrabiata och Tikka Masala. R I MÅNADENS KOMBO C A s E A G S I D O