Buffé 1
RÅVARA I FOKUS CHIABOWL MED YOGHURT, POMELO OCH K
ANELHAVRE 4 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 sweetie eller 1 pomelo 4 dl fet yoghurt (10 %) 4 passionsfrukter Chiapudding 1 burk kokosmjölk 400 ml 4 msk chiafrön ½ tsk vaniljpulver Kanelhavre 3 dl havregryn 1 tsk malen kanel 2 msk flytande honung GÖR SÅ HÄR 1. Blanda alla ingredienser till chiapuddingen. Låt stå i kylen minst 4 timmar eller gärna över natten. 2. Rosta havregrynen i en torr panna tills de får lite färg. Tillsätt kanel och honung och rosta ytterligare 1–2 minuter. Sprid ut bakplåtspapper och låt svalna. 3. Skala citrusfrukterna med kniv och skär i skivor. Dela och gröp ur passionsfrukterna. 4. Fördela chiapudding och yoghurt i skålar. Toppa med citrus, passionsfrukt och kanelhavre. 33 BUFFÉ #01/2019